Adatkezelési lehetőség
Melyvo-fiók végleges törlése
A törlés eltávolítja a fiókadataidat, virtuális barátaidat, beszélgetéseidet, emlékeidet, munkameneteidet és az ezekhez kapcsolódó alkalmazásadatokat. A művelet nem vonható vissza.
Az áruházi előfizetést külön kell lemondanod. A fiók törlése nem szünteti meg automatikusan az Apple vagy Google által kezelt előfizetést. Lemondás az áruházi fiókod előfizetési beállításaiban lehetséges.
Ha nem tudsz belépni
Kérj jelszó-visszaállító kódot az alkalmazásban, vagy írj a support@melyvo.hu címre. Azonosítás céljából további adatot kérhetünk.
